A guruló polcok lehetővé teszik a forgóeszközök mozgatását

Közzétéve: 2019. 12. 1 - 14:50

A raktárakban mindig szükség van egy megbízható polcrendszerre, ami kellőképpen bírja a terhelést. Ami nem mondja fel a szolgálatot akkor sem, amikor igénybe van véve a maximális kapacitásig, emellett pedig az adott cég, vállalkozás adottságaihoz igazodva kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. Sok esetben ez csakis a guruló polc elemekből felépített tárolórendszer lehet, ami szabad […]

A raktárakban mindig szükség van egy megbízható polcrendszerre, ami kellőképpen bírja a terhelést. Ami nem mondja fel a szolgálatot akkor sem, amikor igénybe van véve a maximális kapacitásig, emellett pedig az adott cég, vállalkozás adottságaihoz igazodva kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. Sok esetben ez csakis a guruló polc elemekből felépített tárolórendszer lehet, ami szabad mozgatást tesz lehetővé.

Egy kereskedelmi egység esetében kiemelt fontosággal bír a forgókészlet ki-be pakolása, frissítése, utánrendelése. Ilyenkor sokkal egyszerűbb, ha a termékek guruló polcokra kerülnek, amiken keresztül bármikor el lehet húzni, át lehet helyezni azokat. Ez nagymértékben megkönnyíti a raktárosok dolgát, hiszen nem kell nagy távolságokat megtenni a polcok, állványok között, elég, ha csak áttolják egymás mellett. A nagyfokú mobilitásnak köszönhetően nem csak energiát, hanem időt is spórolhatnak, így pedig sokkal hatékonyabb lesz az általuk elvégzett munka. A guruló polc másik nagy előnye, hogy az egyes elemeket az egyéni igényeknek megfelelően lehet alakítani.

Bármilyen elképzelés is születik meg a polcrendszer szélességét, magasságát illetően, a megfelelő elemek összekapcsolásával tökéletes végeredményt kapunk. Ráadásul nem feltétlenül kell minden részletében megtervezni, ugyanis utólag is bármikor módosítható, alakítható. Az összeszerelés, bővítés könnyedén megvalósítható, az elemek összeillesztése ugyanis nem igényel olyan szakértelmet, amivel egy átlagember ne rendelkezne.

Címkék: