A legjobb gumiabroncs tároló állványrendszer, olcsón!

Közzétéve: 2020. 1. 8 - 13:10

Gumiabroncsok tárolása nem egyszerű feladat, ha nincs hozzá egy megfelelő polcrendszer. A földön nem érdemes az abroncsokat tárolni, hiszen rengeteg hasznos helyet vesznek el a munkatérből. A Salgó polcrendszerek tökéletes megoldást kínálnak az abroncsok tárolására, és minimális hasznos helyet foglalnak, hiszen függőlegesen szinte bármeddig bővíthetők. A Salgó a tökéletes gumiabroncs tároló állványrendszer, mely jelenleg egy […]

Gumiabroncsok tárolása nem egyszerű feladat, ha nincs hozzá egy megfelelő polcrendszer. A földön nem érdemes az abroncsokat tárolni, hiszen rengeteg hasznos helyet vesznek el a munkatérből. A Salgó polcrendszerek tökéletes megoldást kínálnak az abroncsok tárolására, és minimális hasznos helyet foglalnak, hiszen függőlegesen szinte bármeddig bővíthetők. A Salgó a tökéletes gumiabroncs tároló állványrendszer, mely jelenleg egy műhelyben, gumiszervizben vagy garázsban helyet kaphat.

Könnyű összeszerelni, többféle kivitelben is érkezik és igény szerint bővíthető magasságban és kiterjedésben egyaránt. A Salgó azért remek választás, mert elképesztően költséghatékony. Kapható csavarmentes és csavaros kivitelben is, és minden egyes elem speciális felületkezeléssel készül strapabíró alapanyagokból.

Ha gumiabroncs tároló állványrendszerre van szükség, mely időtálló, könnyen alakítható és bármikor rövid időn belül szétszedhető, akkor a Salgó lesz az ideális választás. A Salgó polc polcrendszer egy kompatibilis, komplex rendszer, mely összeegyeztethető a piacon lévő, más nevű, de egyező perforációval készült csavarkötésű polcos állványokkal. Minden egyes Salgó elemnél meg lehet nézni a teherbírást és a méreteket, de általánosságban kiváló teherbírású polcelemekről van szó. A rendszer stabilitását és állékonyságát speciális saroklemezek biztosítják, melyeket hosszanti és keresztirányban kell a rendszerben elhelyezni.

A Salgó rendszerek remek választásnak bizonyulnak gumiabroncsok tárolására, de irodákban, műhelyekben és raktárakban is népszerűek.

Címkék: