A salgó polcrendszer személyre szabható kivitelben készül

Közzétéve: 2019. 12. 17 - 14:36

Amikor a megfelelő méretű és kialakítású polcrendszer létrehozása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy megfontolt és felelősségteljes döntést hozzunk. Bárhol is kerül majd elhelyezésre, a mindennapi élet fontos részét képezi majd. A termékek, iratok, alkatrészek mind-mind olyan dolgok, amiket egy elszeparált, biztonságos helyen kell tárolnunk. A salgó polcrendszer pont erre kínál lehetőséget, ráadásul nem is […]

Amikor a megfelelő méretű és kialakítású polcrendszer létrehozása kerül napirendre, akkor nagyon fontos, hogy megfontolt és felelősségteljes döntést hozzunk. Bárhol is kerül majd elhelyezésre, a mindennapi élet fontos részét képezi majd. A termékek, iratok, alkatrészek mind-mind olyan dolgok, amiket egy elszeparált, biztonságos helyen kell tárolnunk. A salgó polcrendszer pont erre kínál lehetőséget, ráadásul nem is akármilyen lehetőséget.

A rendszerezés mellett természetesen az is nagyon fontos, hogy a tárgyak bármikor hozzáférhetők legyenek, lehetőleg minél könnyebben, kényelmesebben. A salgó polcrendszerek az egyéni igények szerint alakíthatók ki, így minden cég, vállalkozás olyanná tudja tenni a sajátját, ami a leginkább megfelel a munkavégzés sajátosságainak, illetve a raktárként használt hely adottságainak.

Amennyiben arra van szükség, akkor a gurulós változatok kiépítésére is lehetőség nyílik, mely esetben az egyes elemek könnyen elmozdíthatók, eltolhatók egymás mellett. A salgo polcok csavaros, illetve csavarmentes kivitelben is rendelkezésre állnak.

Bármi is legyen az eredeti elképzelés, a tárolórendszer utólag is könnyedén bővíthető szélességben, illetve magasságban egyaránt. Az elemek összeillesztése nagyon egyszerűen és gyorsan megvalósítható, így a szereléssel kapcsolatos feladatok sem veszik el feleslegesen az időt és az energiát a cég életéből. A személyre szabott salgó polcrendszerek kiváló ár-érték arányon születnek meg, a polc elemek ugyanis megfizethető áron szerezhetők be.

Címkék: