Az akasztós polc közbenjárásával a rend valóssággá avanzsálhat!

Közzétéve: 2019. 10. 18 - 14:30

Az akasztós polc beszerelése könnyű, használata egyszerű, s a segítségével elért végeredmény nagyszerű. A rend, általában úgy jelenik meg az életben, mint valami sokak által vágyott, de megszerezhetetlen, elérhetetlen délibáb. Pedig a rendrakás és annak megtartása nem túlságosan bonyolult feladat, igaz elengedhetetlenek azok a kellékek, tárolók, azaz raktártechnológiai megoldások, amik támogatják a rendezettség kialakításának elérését. […]

Az akasztós polc beszerelése könnyű, használata egyszerű, s a segítségével elért végeredmény nagyszerű. A rend, általában úgy jelenik meg az életben, mint valami sokak által vágyott, de megszerezhetetlen, elérhetetlen délibáb. Pedig a rendrakás és annak megtartása nem túlságosan bonyolult feladat, igaz elengedhetetlenek azok a kellékek, tárolók, azaz raktártechnológiai megoldások, amik támogatják a rendezettség kialakításának elérését. Kifejezetten problémássá válhat úgy a pakolás, ha a rendelkezésre álló felületek nem megfelelő nagyságúak, túlzottan keskenyek, esetleg nem borítékolnak kellő stabilitást.

Ha egy polcra éppen hogy rá lehet helyezni pár dossziét, vagy dobozt, az bizony nem tekinthető kifizetődő variációnak. Egyetlen irodában, ahol adminisztratív feladatokat látnak el a dolgozók, naponta több tíz kilónyi dokumentum keletkezhet. Ezek az iktatás után lefűzve, vagy dossziéba helyezve várják a sorsukat. Mivel az esetek nagy százalékában a hivatali papírok nem megsemmisíthetőek, így nincs más, mint a raktározás. És ez csak egy példa az ezernyi közül, ráadásul ennél csak extrémebb forgatókönyvek léteznek, már ami a naponta előállított papírmennyiséget illeti (a többi eshetőségről nem is beszélve).

Az akasztós polc stabilan helytakarékos választás!

A strammság a polcrendszer egyik legpozitívabb tulajdonsága, ami nélkül kártyavárként omolhatna össze az egész, pláne megterhelések idején.

A masszívság tehát nélkülözhetetlen a sikerhez, ahogy az ideális helykihasználás is, aminek hála praktikusan, logikusan telepakolható tér nyerhető. Ilyen feltételek mellett az átláthatóság megteremtése nem jelenthet kihívást, s a rend állandósult vendéggé válhat.

Címkék: