Görgős állvány a rendszerezés szolgálatában

Közzétéve: 2019. 9. 10 - 14:20

Nagyobb mennyiségű irat vagy például apró alkatrészek tárolása vált szükségessé? A rendszerezést és az áttekinthetőséget fókuszba állítva a görgős állvány rendszer bizonyul a legjobb választásnak. A nagy teherbírással rendelkező vázak kifogástalanul illeszkednek egymáshoz, és igény szerinti méretben kialakítható a rendszer. Érdemes a földszinten vagy a pincében elhelyezni mindezt, emeleten mindenképpen célszerű figyelembe venni a födém […]

Nagyobb mennyiségű irat vagy például apró alkatrészek tárolása vált szükségessé? A rendszerezést és az áttekinthetőséget fókuszba állítva a görgős állvány rendszer bizonyul a legjobb választásnak. A nagy teherbírással rendelkező vázak kifogástalanul illeszkednek egymáshoz, és igény szerinti méretben kialakítható a rendszer. Érdemes a földszinten vagy a pincében elhelyezni mindezt, emeleten mindenképpen célszerű figyelembe venni a födém terhelhetőségét.

A görgős állvány sínrendszeren mozgatható, a támasztó-és vezető síneket a padlóra rögzítik a telepítéskor. Annak érdekében, hogy a lefektetett sínek ne okozzanak balesetet, azokat a padlóba lehet süllyeszteni, vagy úgynevezett botlásgátlók is telepíthetőek. Ezeknek köszönhetően az iratszállító kocsik is gond nélkül használhatóak a területen.

A gördíthető állványok prémium minőséget képviselnek és hosszú éveken át kifogástalan állapotban állnak rendelkezésre.

Kevés bosszantóbb dolog létezik, mint az, ha a nagy mennyiségű iratot, apró tárgyakat, termékeket nem tudjuk a megfelelő módon, rendszerezve tárolni. Ezt a problémát oldja meg a görgős állvány, mely iránt gyakran érdeklődnek a cégek, nagyobb állami intézmények, de raktárak kialakításakor is remek szolgálatot tehet az ilyen rendszer. A profik által megtervezett, a helyiség egyéni sajátosságaihoz passzoló rendszert szakértők valósítják meg, így az garantáltan megfelel minden felé támasztott elvárásnak.

A gördíthető állványok a Salgó polcoktól megszokott minőségben állnak rendelkezésre.

Címkék: ,