A gumiabroncs tároló állványrendszer minden kereket elnyel

Közzétéve: 2019. 3. 15 - 14:52

A gumiabroncs tároló állványrendszer strammságban verhetetlen. Persze ez a fajta stabilitás nem szenvedhet csorbát, ellenkező esetben ugyanis a kerekek a szélrózsa minden irányába kereket oldhatnak. Az ellenállóság, azonban nemcsak a terheléssel szemben nélkülözhetetlen. A korrodálódást kiváltó külső hatások olyan tényezők, amik nagyrészt kikerülhetetlenek, s éppen ezért a jelenlétükkel muszáj kalkulálni. A megfelelő tulajdonságokkal megáldott állványzat, […]

A gumiabroncs tároló állványrendszer strammságban verhetetlen. Persze ez a fajta stabilitás nem szenvedhet csorbát, ellenkező esetben ugyanis a kerekek a szélrózsa minden irányába kereket oldhatnak. Az ellenállóság, azonban nemcsak a terheléssel szemben nélkülözhetetlen. A korrodálódást kiváltó külső hatások olyan tényezők, amik nagyrészt kikerülhetetlenek, s éppen ezért a jelenlétükkel muszáj kalkulálni. A megfelelő tulajdonságokkal megáldott állványzat, azonban szembeszegül a rozsdásodás rémével, lévén az alapanyagát nem kezdheti ki a magas páratartalom. A roncsolódás így teljes mértékig kivédhető, ami önmagában hosszú élettartamot ígérő pozitívum. Márpedig nyilván egy abroncsok tárolására specializált rendszer beszerzése nem olyasfajta feladat, ami sűrű megismétlésre vár. Ez a feltételezés mind anyagilag, mind praktikus szemszögből (elhelyezés, felszerelés, bepakolás stb.) megállja a helyét.

A praktikusság másik aspektusa a könnyed, egyszerűen megoldható munkába állítás, azaz az az állványzat nevezhető tökéletesnek, aminek a felállításához nem szükséges különösebb szakértelem és plusz munkaerő.

A megfelelő gumiabroncs tároló állványrendszer megingathatatlan lábakon áll!

Készletünk tagjai a fent ecsetelt pozitívumokkal büszkélkednek: stabil lábakon állnak, ellenállva a külső fizikai, mechanikai hatásoknak, elérhető közelségbe varázsolva a téli-nyári és négy évszakos gumiszetteket, melyek így biztonságos körülmények között, átlátható módon, könnyen kezelhető feltételek mellett tárolhatóak, illetve fel-lepakolhatóak.

Az állványzat méreteinek pontos megállapítása egyéni feladat, amin a használat sikeressége múlhat, így a precizitás és pontosság nem szenvedhet csorbát.

Címkék: