A helyzetre szabott raklapos állványrendszer az átlátható pakolás támogatója!

Közzétéve: 2019. 11. 5 - 14:38

A raklapos állványrendszer a raklapos termékek tárolásában verhetetlen. Maximálisan helytakarékos alternatíva,aminek köszönhetően a legnehezebb logisztikai kihívások is megoldhatóak. A raklapokhoz való hozzáférés milyensége több szempontból is fontos információ. Egyrészt hatékonyság mérséklő következménye van annak, ha a termékeket nehéz megfogni, vagy ha a nem megfelelő elhelyezkedés miatt egész egyszerűen átláthatatlanná válik az adott sor. Másrészt maga […]

A raklapos állványrendszer a raklapos termékek tárolásában verhetetlen. Maximálisan helytakarékos alternatíva,aminek köszönhetően a legnehezebb logisztikai kihívások is megoldhatóak. A raklapokhoz való hozzáférés milyensége több szempontból is fontos információ. Egyrészt hatékonyság mérséklő következménye van annak, ha a termékeket nehéz megfogni, vagy ha a nem megfelelő elhelyezkedés miatt egész egyszerűen átláthatatlanná válik az adott sor. Másrészt maga a pakolás folyamata is bonyolulttá, időigényessé és zavarossá avanzsálhat akkor, ha a raklapok nem férnek el egymás mellett, vagy ha úgy kell kicentizni a berakásukat. Az állványrendszerek egyik vitathatatlanul nagy pozitívuma, hogy a kialakításuk abszolút igényfüggő. Vagyis mérvadó az adott raktárhelyiség mérete, hiszen ez az, ami leginkább korlátok közé zárja a lehetőségeket, illetve a rakományok jellemzői, legfőképpen szintén a paraméterek élveznek elsőbbséget. A fenti, tervezési iránymutatók kiválóan körbehatárolják azt a struktúrát, ami minden szempontból kifizetődő választás.

Az idő pénz, tartja a mondás, s valóban, nem mellékes, hogy a munkaidő milyen ütemben telhet el, a raklapok elhelyezésének világában. Ha folyamatosak a fennakadások, ha a túlzsúfoltság fojtogató, ha lehetetlen a logikus rend megteremtése, akkor bátran kijelenthető, hogy a feltételek a legkevésbé sem ideálisak. Ezért élvez elsőbbséget a tervezés, a pontos méretek tudatában, így ugyanis elkerülhetőek a roppantul kényelmetlen szituációk.

A raklapos állványrendszer szilárdsága megkérdőjelezhetetlen!

A megtervezett, méretre szabott állványzat stabilitása, strammsága garantálja, hogy nemcsak a helytakarékossághoz köthető jellemzők juthatnak főszerephez, hanem a biztonságos pakolás körülményei is.

Címkék: