A karos állvány acélosan praktikus raktártechnológiai megoldás

Közzétéve: 2019. 11. 17 - 14:40

A nagy hosszúságú szálanyagok és tábla lemezek biztonságos és átlátható tárolására vitathatatlanul a karos állvány a legjobb megoldás. A több szintes elhelyezés egyrészt biztonságot borítékol a szálanyagok számára, megakadályozva a pakolás közben bekövetkező esetleges sérüléseket, másrészt optimális helykihasználást garantál, ami mindenhol jól jön, lévén a legtöbb raktárhelyiségben minden négyzetcentiméter foglalt. Az egyszerű hozzáférésnek köszönhetően a […]

A nagy hosszúságú szálanyagok és tábla lemezek biztonságos és átlátható tárolására vitathatatlanul a karos állvány a legjobb megoldás. A több szintes elhelyezés egyrészt biztonságot borítékol a szálanyagok számára, megakadályozva a pakolás közben bekövetkező esetleges sérüléseket, másrészt optimális helykihasználást garantál, ami mindenhol jól jön, lévén a legtöbb raktárhelyiségben minden négyzetcentiméter foglalt. Az egyszerű hozzáférésnek köszönhetően a rend megteremtése és annak megőrzése nem jelenthet logisztikai kihívást. Így a termékek könnyen és gyorsan elpakolhatóak úgy, hogy a későbbiekben ugyanilyen tempósan helyezhetőek át.

A tartó karok illetve az állványzat oszlopai hidegen merevített acélból készülnek, ami a gyakorlat nyelvén egyenlő a maximális helytállással, strammsággal és megingathatatlansággal. Nyilván ennek a fontossága ezen a területen nem is lehet kérdéses, s nemcsak a rakományok biztonságának érdekében, hanem a pakolást végző kollégák testi épségének szem előtt tartása miatt is. A tervezés, a gyártás és maga a kivitelezés egyedi egyeztetés után valósulhat meg úgy, ahogy az, az adott szituációban a legmegfelelőbb. Ehhez, azonban elengedhetetlen az egyéni paraméterek ismerete mind a helyiség nagyságára, mind a rakományok milyenségére vonatkoztatva.

A karos állvány egyedi rendszer, testre szabott feltételekkel!

Ez az az állványrendszer, mely teljes egészében az egyedi kívánalmak alapján születhet meg, így aztán a kihasználtsága maximalizálható, pontosan azért, mert minden egyes paramétere az adott helyszínhez és az egyéb, ott érvényesülő körülményekhez illeszkedik.

Címkék: