Karos állvány a biztonságos tároláshoz

Közzétéve: 2019. 4. 15 - 12:06

Raktárakban, szerelőműhelyekben gyakran előforduló probléma, hogy nehéz rendszerezetten, átláthatóan tárolni az árukat, vagy épp a mindennapos munkához szükséges eszközöket, ezzel pedig nem csak sok időt lehet elvesztegetni, de a tárolóhely kapacitása is jelentősen lecsökken. Erre jelenthet megoldást a karos állvány használata, melynek segítségével biztonságosan tárolhatóak a különböző anyagok, például zártszerelvények, szálanyagok, csövek, műanyagból, fából, fémből […]

Raktárakban, szerelőműhelyekben gyakran előforduló probléma, hogy nehéz rendszerezetten, átláthatóan tárolni az árukat, vagy épp a mindennapos munkához szükséges eszközöket, ezzel pedig nem csak sok időt lehet elvesztegetni, de a tárolóhely kapacitása is jelentősen lecsökken.

Erre jelenthet megoldást a karos állvány használata, melynek segítségével biztonságosan tárolhatóak a különböző anyagok, például zártszerelvények, szálanyagok, csövek, műanyagból, fából, fémből vagy forgácsból készült lapok. A karos állvány egyik legfontosabb előnye, hogy költséget takarít meg a cég számára, hiszen használatával a tárolótér egy része felszabadul, nincs szükség nagyobb tároló bérlésére vagy vásárlására. Bár alapvetően ezeket belső térben történő használatra készítik, elérhetőek olyan változatok is, melyek a megfelelő felületkezelés után kültéren is széleskörűen felhasználhatóak.

A karos állvány a következő elemekből épül fel: állvány oszlop, karok, andráskeresztek és „C” merevítők, legördülés gátló stift. Ezek szintén különböző méretekben vagy kivitelezésekben érhetőek el, vásárlás előtt a gyártó tud ezekről bővebb információt adni. A karos állvány különböző méretekben, terhelhetőségben és kivitelezésekben kapható. Készülhetnek egy vagy kétoldalas kivitelben, de sok gyártó a vásárló igényeihez alkalmazkodva készíti el a terméket. Vásárlás előtt érdemes körbenézni az Interneten, hogy melyik gyártó az, amely a leginkább figyelembe tudja venni a felmerülő vásárlói igényeket.

Címkék: