Masszív kialakítású, bővíthető garázs polcok

Közzétéve: 2019. 6. 15 - 11:37

A salgó polcok nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen kényelmes megoldást nyújtanak a nagy mennyiségű termékek, holmik tárolására. Ez abban az esetben is igaz, ha történetesen nem egy nagy alapterületű raktárhelyiségről van szó, hanem egy garázsról, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Sok helyen látni, hogy a […]

A salgó polcok nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen kényelmes megoldást nyújtanak a nagy mennyiségű termékek, holmik tárolására. Ez abban az esetben is igaz, ha történetesen nem egy nagy alapterületű raktárhelyiségről van szó, hanem egy garázsról, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Sok helyen látni, hogy a fából készült garázs polcok roskadoznak a nagy súly alatt, ami nem túl biztonságos, hiszen az autó közvetlen közelében vannak. Ha véletlenül az elemek összecsuklanak vagy megdőlnek, akkor könnyen előfordulhat, hogy a jármű is megsérül, és ennek következtében javításra szorul.

Viszont, ha a garázs polcok speciális csavarkötéssel rendelkeznek, és kiváló minőségű fémből készülnek, akkor nem kell tartani a nem kívánatos balesetektől, melyek anyagi és kényelmi szempontból is megnehezítik a mindennapokat.

A salgó polcok nagyon könnyen felállíthatók, nem szükséges hozzá előzetes tapasztalat vagy szaktudás, csak az útmutatóban leírtakat kell követni. A beszerzést követően tehát szinte azonnal munkába lehet állítani őket, és rájuk lehet pakolni a tárgyakat.

Az, hogy mely elemek bizonyulnak ideális választásnak sok mindentől függ. Először is pontosan le kell mérni a garázs hosszát, szélességét, és át kell gondolni, hogy mekkora helyet foglalhat el maximálisan a polcrendszer. Az adatok birtokában könnyedén ki lehet választani a megfelelő méretű elemeket. Mivel a garázs polcok időközben bármikor bővíthetők, alakíthatók, így az egyéni elképzeléseknek megfelelően rendezhető be a tér.

Címkék: