Melyek a Salgó állvány legfontosabb tulajdonságai?

Közzétéve: 2019. 10. 27 - 14:35

A Salgó állvány összeszerelése pofonegyszerű, alakíthatósága sokoldalú, strammsága utánozhatatlan, praktikuma pedig kézzel fogható. Kellhet ennél több a sikeres raktározáshoz és az átlátható rend megteremtéséhez? Nyilvánvalóan nem. Az a tény, hogy az állványzat részei úgy állíthatóak össze, ahogy azt az adott helyiség paraméterei, illetve a rakományok jellemzői megkívánják eleve hatalmas előny, mert gyakorlatilag minden egyes termék […]

A Salgó állvány összeszerelése pofonegyszerű, alakíthatósága sokoldalú, strammsága utánozhatatlan, praktikuma pedig kézzel fogható. Kellhet ennél több a sikeres raktározáshoz és az átlátható rend megteremtéséhez? Nyilvánvalóan nem. Az a tény, hogy az állványzat részei úgy állíthatóak össze, ahogy azt az adott helyiség paraméterei, illetve a rakományok jellemzői megkívánják eleve hatalmas előny, mert gyakorlatilag minden egyes termék helyzetre, helyre szabható. Ez a fajta tervezettség óriási kényelmet, komfortot biztosít, hiszen a raklapok hozzáférhetővé válhatnak úgy, hogy közben a pakolásuk nem jelenthet kihívást. A helytakarékosság ezen a területen bónusz pozitívum, mert általában a raktárakban minden egyes négyzetcentiméter foglalt, vagyis nagyon is mérvadó, hogy egy-egy jól eltalált raktártechnológiai megoldással mennyi hely szabadítható fel, illetőleg hogy a rendelkezésre álló területek mekkora hatásfokkal használhatóak ki.

A szilárdsághoz a Salgó esetében könnyű elemek társulnak, azaz maga az állványzat nem azért masszív, mert elképzelhetetlenül és megmozdíthatatlanul nehéz részekből áll, hanem azért, mert a kialakítása, az összerakása garantálja a stabilitást.

Mindennek tetejében az egyes variációk az esztétikai elvárásoknak is maradéktalanul megfelelnek, vagyis nemcsak egy eldugott raktárhelyiségben állják meg a helyüket, hanem szem előtt, bármelyik irodában vagy nyilvános térben.

A Salgó állvány valódi raktározási bálvány!

Nem véletlen, hogy a Salgó neve a raktártechnológiában szinte varázsszónak számít. A megfizethetőség, a nagyfokú praktikusság és az alakíthatóság egyedüli, elérhető képviselője.

Címkék: