A minőség uralkodója, a fémpolc

Közzétéve: 2017. 2. 27 - 14:01

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a fémpolc olyan nagyfokú biztonságot kínál, ami nagyjából egyeduralkodó a raktártechnológiai termékek piacán. Vannak olyan helyzetek, amikor elengedhetetlenül fontos, hogy az adott polcrendszer akár több száz kilót is elbírjon, nehézség nélkül. Amennyiben a választott tároló kockázatoktól, és veszélyhelyzetektől mentesen tudja ellátni a feladatát, az számunkra is hatalmas könnyebbség. Azaz fellélegezhetünk. Jó […]

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a fémpolc olyan nagyfokú biztonságot kínál, ami nagyjából egyeduralkodó a raktártechnológiai termékek piacán. Vannak olyan helyzetek, amikor elengedhetetlenül fontos, hogy az adott polcrendszer akár több száz kilót is elbírjon, nehézség nélkül. Amennyiben a választott tároló kockázatoktól, és veszélyhelyzetektől mentesen tudja ellátni a feladatát, az számunkra is hatalmas könnyebbség. Azaz fellélegezhetünk. Jó lehet a kérdés, hogy ilyen stabilitással rendelkező fémpolcra kinek van szüksége, melyik érában alkalmazható a legjobban, tehát mely szegmens érintett a felhasználásban?

Az ipari alkalmazásban nem merül ki a hasznosítás, így az irodai felhasználást is érdemes ide sorolnunk, sőt egyes szituációkban, különlegesebb tárgyak tárolása esetén akár az otthoni környezetbe is beilleszthető egy fémből készült polc, vagy polcrendszer. A biztonság ugyanis alapvető kérdés, gyakorlatilag ez a minőség záloga. Nem csak az a lényeges, hogy tudjunk hova pakolni, hanem az is prioritást élvez, hogy idegeskedés nélkül zsúfolhassuk tele az adott fémpolcot. Ha azon kell stresszelnünk, hogy vajon kibírja-e a rá helyezett súlyt? Hogy vajon meddig képes tűrni a több száz kiló terhet, akkor bizony a választásunk nem optimális. Amikor egy irodában is napok alatt több kiló papír keletkezik, akkor az ellenállóság nem lehet kérdés akkor, amikor ideális raktártechnológiai innovációt választunk. Ha a pille könnyűnek vélt papírok tömben óriási tömeggel rendelkeznek, akkor mi a helyzet a különböző ipari területeken, pakolásra szánt termékekkel? Alkatrészekkel, abroncsokkal stb.? A megbízhatóság tehát az első helyen kell, hogy álljon  akkor, amikor a fémpolc mellett tesszük le voksunkat.

Címkék: