Minőségi guruló polcok széles választékban

Közzétéve: 2019. 6. 25 - 15:13

Minden raktárban fontos manapság, hogy megfelelő polcrendszer álljon rendelkezésre termékek, kiegészítők és bármilyen egyéb ingóság eltárolásához. Cégünk sokféle polcrendszert kínál eladásra, a legnépszerűbb azonban továbbra is a salgó polc, mely most már gurulós polcrendszer kivitelben is elérhető, így az egész polckollekció könnyedén átmozgatható egyik helyről a másikra erőlködés és szétszerelés nélkül. A guruló polc nagy előnye […]

Minden raktárban fontos manapság, hogy megfelelő polcrendszer álljon rendelkezésre termékek, kiegészítők és bármilyen egyéb ingóság eltárolásához. Cégünk sokféle polcrendszert kínál eladásra, a legnépszerűbb azonban továbbra is a salgó polc, mely most már gurulós polcrendszer kivitelben is elérhető, így az egész polckollekció könnyedén átmozgatható egyik helyről a másikra erőlködés és szétszerelés nélkül.

A guruló polc nagy előnye a mobilitás és a megbízhatóság, ráadásul a polcelemek könnyen összeszerelhetők és bővíthetők is igény esetén. Salgó polcainkat előszeretettel ajánljuk irodákba, szerverszobákba, raktárakba, műhelyekbe és garázsokba is, ahol számos kelléket, kiegészítőt, iratot és egyéb dolgokat kell tárolni rendezett módon.

guruló polc - gördíthető állvány

A salgó rendszerek legnagyobb előnyei közé tartozik költséghatékonyságuk, könnyű összeszerelhetőségük és bővíthetőségük, ugyanis annyi polcot lehet a rendszerbe beszerelni, amennyire csak szükség van. Ez a guruló polc típusok esetében sincs másképp, és viszonylag olcsón rendkívül jól meghatározott, igényeknek megfelelő polcrendszert lehet kialakítani.

Fontos a mobilitás?

A guruló polc remek választás lesz minden szempontból!

Olcsó, könnyen összeszerelhető, időtálló és rengeteg rakfelületet biztosít, továbbá kihasználja a függőleges teret, így több hasznos hely marad a helyiségekben. Webáruházunkban részletes leírás található minden guruló polcról és salgó polcrendszerről, így könnyen meghatározható, hogy milyen kiterjedtségű és komplexitású polcrendszer lesz megfelelő az adott garázsba, irodába vagy raktárhelyiségbe.

Címkék: