Minőségi polcok fémből, olcsón!

Közzétéve: 2020. 1. 16 - 13:14

Ha egy megbízható polcra van manapság szükség, akkor sok opció van, de egyik sem olyan költséghatékony, mint a Salgó. A Salgó egy hihetetlenül flexibilis, sokoldalú és olcsó polcrendszer, mely teljes mértékben a felhasználó igényei szerint kialakítható és megtervezhető mind méretben, mind költségben. Irodákban, műhelyekben, garázsokban, raktárakban, szerverszobákban mind rendkívül népszerűek manapság a Salgó polc különböző […]

Ha egy megbízható polcra van manapság szükség, akkor sok opció van, de egyik sem olyan költséghatékony, mint a Salgó. A Salgó egy hihetetlenül flexibilis, sokoldalú és olcsó polcrendszer, mely teljes mértékben a felhasználó igényei szerint kialakítható és megtervezhető mind méretben, mind költségben.

Irodákban, műhelyekben, garázsokban, raktárakban, szerverszobákban mind rendkívül népszerűek manapság a Salgó polc különböző fajtái, ugyanis könnyen összeszerelhető, szétszedhető és bővíthető polcokról van szó, melyek nem igényelnek különösebb karbantartást a faanyagú rendszerekkel szemben, ráadásul időtállóbbak is. Polcrendszereink elérhetők csavaros, csavarmentes és festett kivitelben is, továbbá webáruházunkban gördíthető és karos állványok, pódiumok, továbbá egyéb kiegészítők is megtalálhatók, melyek raktárakban hasznosak lehetnek.

A Salgó polc fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal gyártott modern profil, melyhez tartozik egy minőségileg hengerelt lábprofil is.

A csavarmentes kivitelben gyártott Salgó polc amellett, hogy rendkívül olcsó, teljes mértékben megoldást nyújt a raktártechnika területén felmerülő kérdésekre és tárolási problémákra. Előszeretettel ajánljuk gumiabroncs műhelyekbe, autószerelő garázsokba, tárolóhelyiségekbe is, ahol fontos, hogy minél több hasznos hely maradjon. Nem kell többé a földön tárolni a megannyi szerszámot és tárgyat. A Salgó polc segítségével maximálisan ki lehet használni a függőleges teret egy helyiségben úgy, hogy többszintes polcrendszert hozunk létre. Olcsó és megbízható megoldás!

Címkék: ,