Nagy teherbírású polcok olcsó kivitelben

Közzétéve: 2019. 7. 4 - 15:25

Raktárhelyiségekben, műhelyekben és garázsokban nagy szükség van manapság olyan nagy teherbírású polcokra, melyek alakíthatók, és mindemellett olcsók. A salgó polcok tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek, és egy kifejezetten egyszerűen összeállítható polcrendszerről van szó, melynek anyagköltsége elképesztően alacsony, mégis remek teherbírást és tárolási kapacitást biztosít irodákba, műhelyekbe, garázsokba, szerverszobákba és raktárhelyiségekbe is. Érdemes kihasználni a függőleges […]

Raktárhelyiségekben, műhelyekben és garázsokban nagy szükség van manapság olyan nagy teherbírású polcokra, melyek alakíthatók, és mindemellett olcsók. A salgó polcok tökéletesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek, és egy kifejezetten egyszerűen összeállítható polcrendszerről van szó, melynek anyagköltsége elképesztően alacsony, mégis remek teherbírást és tárolási kapacitást biztosít irodákba, műhelyekbe, garázsokba, szerverszobákba és raktárhelyiségekbe is.

Érdemes kihasználni a függőleges teret, hiszen a földre pakolással rengeteg hasznos hely vész el. Nem kell manapság drága fapolcokba és egyéb bútorokba beruházni, ha tárolni akarunk valamit, hiszen a salgó nagy teherbírású polcai olcsó és megbízható alternatívát nyújtanak e téren.

Erős, megbízható és jól alakítható, könnyen összeszerelhető polcrendszerek vásárolhatók meg online, pár kattintással.

salgó nagy teherbírású polc

Miért érdemes a salgó nagy teherbírású polcait választani?

Ezek a polc típusok anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profillal készülnek, az oszlopelemek pedig hengerelt lábprofilt kapnak a tökéletes stabilitásért. Kaphatók ezek a polcrendszerek csavaros és csavarmentes kivitelben is, így ezek az innovatív tárolórendszerek tökéletes választ adnak a raktártechnika területén felmerülő kérdésekre.

Az állványstabilitást a polc hosszúsági merevítői biztosítják, a galériás rendszereknél ezt pedig a merevítések, feszítőkeresztek alkalmazásával lehet fokozni.

A salgó polcrendszerek teljes mértékben igény szerint készülnek.

Érdemes kipróbálni!

Címkék: