Olcsó raklapos állványrendszer remek kapacitással

Közzétéve: 2019. 7. 14 - 15:32

Nem mindegy, hogy manapság egy polcrendszerben mennyi dolgot tudunk tárolni. Raktárhelyiségekben, irodákban, könyvtárakban, szerverszobákban, műhelyekben és garázsokban szükség van olyan megoldásokra, melyek által akár nagy mennyiségű kelléket is tudunk állandó módon tárolni egy helyiségben. A salgó raklapos állványrendszer tökéletes megoldást biztosít az ilyen esetekben, ugyanis egy nagymértékben személyre szabható és költséghatékony rendszerről van szó, mely […]

Nem mindegy, hogy manapság egy polcrendszerben mennyi dolgot tudunk tárolni. Raktárhelyiségekben, irodákban, könyvtárakban, szerverszobákban, műhelyekben és garázsokban szükség van olyan megoldásokra, melyek által akár nagy mennyiségű kelléket is tudunk állandó módon tárolni egy helyiségben. A salgó raklapos állványrendszer tökéletes megoldást biztosít az ilyen esetekben, ugyanis egy nagymértékben személyre szabható és költséghatékony rendszerről van szó, mely szinte már mindenhol elterjedt hazánkban.

A raklapos állványrendszer remek kapacitást biztosít dolgok tárolására, ezek pedig lehetnek iratok, szerszámok, gumik, számítógépek, de tulajdonképpen bármilyen ingóság, melyet el kell tárolni valahol. A raklapos polcrendszerek ezen felül nagy mennyiségű raklapos áru tárolására is alkalmas, és a szállítmányozó, valamint raktározó munkakörökben ezért is elterjedt ez a megoldás.

Soros raklapos állványrendszer
Soros raklapos állvány

Miért érdemes a salgó raklapos állványrendszert választani?

A speciális raklapos DRIVE-IN állványok segítségével maximalizálható a helykihasználás, míg a soros raklapos állvány a raklapos áruk tárolására alkalmas, a terhelhetőség pedig a magasság függvényeként meghatározható. Azért jók ezek a polcrendszerek, mert szinte bármilyen komplexitású és kiterjedtségű tárolórendszert meg lehet valósítani. Fontos manapság a helytakarékosság, a salgó pedig e téren is remekel, ugyanis a raklapos állványrendszer a hagyományos soros megoldásnál 60%-ka kevesebb helyet igényel! Érdemes kipróbálni ezeket a modern, olcsó megoldásokat.

Címkék: