A raklapos állványrendszer nem hagyja cserben

Közzétéve: 2019. 8. 16 - 14:37

A kereskedelmi egységek esetében sokszor nagy kihívást jelent a forgalmazók számára a vásárlóknak kínált termékek, áruk tárolásának megoldása. Gondoljunk azokra a nagy üzletláncokra, ahol például bútorokat lehet kapni. A kiállítási darabokon kívül az üzlethelyiség raktárépületében rendszerint jó néhány másik termék is megtalálható, melyek a vásárlást vagy a rendelést követően a felhasználók birtokába kerülnek. Addig viszont […]

A kereskedelmi egységek esetében sokszor nagy kihívást jelent a forgalmazók számára a vásárlóknak kínált termékek, áruk tárolásának megoldása. Gondoljunk azokra a nagy üzletláncokra, ahol például bútorokat lehet kapni. A kiállítási darabokon kívül az üzlethelyiség raktárépületében rendszerint jó néhány másik termék is megtalálható, melyek a vásárlást vagy a rendelést követően a felhasználók birtokába kerülnek. Addig viszont meg kell oldani a tárolásukat, hogy az egyszerű, kényelmes és helytakarékos legyen. Ennyi feltételnek kétségkívül csak a raklapos állványrendszer tud maximálisan megfelelni.

Nem meglepő, hogy világviszonylatban is az egyik legelterjedtebb állványrendszerről van szó, ami már rengeteg vállalkozónak hozott könnyebbséget a mindennapjaiba. Ha mindig attól kell rettegni, hogy a polcrendszer eldől vagy a stabilitás hiánya miatt egyik percről a másikra összeomlik, az bizony jó okot szolgáltat az álmatlan éjszakákra. A raklapos állványrendszer viszont már számtalan esetben bizonyságot tett arról, hogy maximálisan meg tud felelni az igényeknek, függetlenül attól, hogy mekkora alapterületen kell biztosítaniuk a tárgyak tárolását.

Mivel a rendszer utólag is könnyen bővíthető, ezért a könnyű alakíthatóság is a pozitívumainak sorát gazdagítja a nagyfokú teherbírás, a biztonságos használat és a dekoratív kinézet mellett, melyek valljuk be, szintén nem elhanyagolható szempontokat képeznek, amikor a tökéletes állványzat felépítése kerül napirendre.

A professzionális kialakításnak köszönhetően már a görgővel felszerelt raklapos állványrendszerre is leadható a rendelés.

Címkék: