A salgó állvány teherbírása felülmúlhatatlan

Közzétéve: 2019. 8. 24 - 14:40

A nagymennyiségű áruk tárolása során az esetek döntő többségében kétségkívül a termékek súlya jelenti a legnagyobb problémát. Ugyanakkor a súly nem feltétlenül van egyenes arányosságban az áruk méretével, hiszen amennyiben több tízezer kisebb szerszám, alkatrész vagy egyéb tárgy elhelyezésére kell megoldást találni, akkor is fontos kérdés, hogy a kialakított polcrendszer elbírja-e azt a terhet, amivel […]

A nagymennyiségű áruk tárolása során az esetek döntő többségében kétségkívül a termékek súlya jelenti a legnagyobb problémát. Ugyanakkor a súly nem feltétlenül van egyenes arányosságban az áruk méretével, hiszen amennyiben több tízezer kisebb szerszám, alkatrész vagy egyéb tárgy elhelyezésére kell megoldást találni, akkor is fontos kérdés, hogy a kialakított polcrendszer elbírja-e azt a terhet, amivel megpakolják. A salgó állvány már számtalanszor bizonyságot tett arról, hogy a termékek súlyától, mennyiségétől függetlenül mindig meg tud felelni a felhasználók igényeinek. A polcrendszer kiemelkedő teherbírása egyértelműen a professzionális tervezés következménye, ami minden egyes alkotóelemen visszaköszön. Ez azonban önmagában még kevés lenne ahhoz, hogy a salgó állványok világszerte is elismerést váltsanak ki azokból, akik egyszerű és biztonságos alternatívát keresnek az áruk, termékek, egyéb tárgyak tárolására.

A rendszer kiépítése minden esetben az egyéni igények szerint történik, ami azt jelenti, hogy mindenki olyan méretű és kialakítású polcelemekből tudja kialakítani a saját állványzatát, melyek a leginkább megfelelnek az elképzeléseiknek, céljaiknak.

A salgó állványok különlegessége tehát a rugalmasságukból, könnyű alakíthatóságukból adódik, a kimagasló teherbírásuk pedig szinte csak hab a tortán.

Nem véletlen, hogy bárki, aki raktárhelyiség kialakításában gondolkodik, az első, amit tesz az az, hogy szemügyre veszi a salgó állványok kínálatát, és leadja a rendelését a tökéletes megoldásra.

Címkék: