Salgó polc olcsón vásárolható online is

Közzétéve: 2020. 2. 3 - 13:24

A Salgó polc többek között azért is lett igen népszerű, mert rendkívül költséghatékony. Egy kiterjedt, komplex Salgó rendszer is sokkal olcsóbb manapság, mint egy egyszerűbb fából vagy műanyagból készült polcrendszer. A Salgó polc olcsón elérhető alapvetően csavaros, csavarmentes és festett kivitelben is. Olyan komplexitású polcrendszert hozhatunk létre segítségükkel, amilyet a körülmények megkövetelnek. Nincs szükség az ár […]

A Salgó polc többek között azért is lett igen népszerű, mert rendkívül költséghatékony. Egy kiterjedt, komplex Salgó rendszer is sokkal olcsóbb manapság, mint egy egyszerűbb fából vagy műanyagból készült polcrendszer. A Salgó polc olcsón elérhető alapvetően csavaros, csavarmentes és festett kivitelben is. Olyan komplexitású polcrendszert hozhatunk létre segítségükkel, amilyet a körülmények megkövetelnek. Nincs szükség az ár miatt semmilyen kompromisszumra.

Ha csak pár polcszintre van szükség például egy garázsban, akkor a Salgó egy olcsó megoldás, és szerszámainkat is egyszerűbben tárolhatjuk anélkül, hogy a hasznos helyet foglalnák a földön. Ha egy raktárba kéne egy rendszerezhető és átlátható tárolási megoldás, akkor a Salgó szintén tökéletes választás, ugyanis sokpolcos, többszintes polcrendszerek is létrehozhatók olcsón csavaros és csavarmentes Salgó polcok segítségével is.

Ügyfeleinkkel minden esetben közösen döntünk egy polcrendszer megtervezésekor és az igények figyelembevételével komplett, megbízható rendszereket tudunk ajánlani úgy, hogy a Salgó polc ár is kedvező legyen. Kulcselem mindig a biztonság és rögzítés, mely az általunk telepített Salgó polcok esetében speciális M8x16 méretű hatlap fejű metrikus csavarokkal és M8-as anyákkal történik a maximális teherbírás és stabilitás érdekében.

A kedvező Salgó polc ár az egyik nagy előnye ezeknek a termékeknek, de azt se felejtsük el, hogy a rendszerek összeszerelése és bővítése sem igényel komolyabb erőfeszítést. Új elemek bármikor hozzáadhatók és a Salgó polcokkal való munka nem igényel különösebb szakértelmet. Érdemes online is megtekinteni termékeinket!

Címkék: ,