Salgó polc saroklemezzel, speciális lábbal és minőségi kiegészítőkkel

Közzétéve: 2017. 2. 8 - 12:44

A salgó polcok rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak manapság azok számára, akik sok dolgot szeretnének hatékonyan eltárolni egy garázsban, raktárban vagy üzlet hátsó helyiségében. Az ilyen polcrendszerek előnye, hogy strapabíró fémből készülnek, könnyű őket összeszerelni és tulajdonképpen a végtelenségig bővíthetők. A legjobb salgó polc saroklemez típusok kiváló stabilitást biztosítanak a polcrendszereknek, ráadásul rengeteg kiegészítő is kapható hozzájuk, […]

Salgó saroklemez

A salgó polcok rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak manapság azok számára, akik sok dolgot szeretnének hatékonyan eltárolni egy garázsban, raktárban vagy üzlet hátsó helyiségében. Az ilyen polcrendszerek előnye, hogy strapabíró fémből készülnek, könnyű őket összeszerelni és tulajdonképpen a végtelenségig bővíthetők. A legjobb salgó polc saroklemez típusok kiváló stabilitást biztosítanak a polcrendszereknek, ráadásul rengeteg kiegészítő is kapható hozzájuk, amelyek biztosítják, hogy mindenki létrehozhassa az ideális salgó polcrendszert.

Salgó polc néven évtizedek óta ismert polcrendszerünk rendkívüli népszerűségnek örvendett az elmúlt években. Magánszemélyek és cégek igényeit egyaránt ki tudjuk szolgálni és bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani.

Polcrendszereink kompatibilisek a megegyező perforációval készült speciális csavarkötésű polcos állvánnyal is, így egyedi kombinációk is készíthetők igény szerint.

Mint már említettük, a salgó polcok legnagyobb előnye, hogy a végtelenségig bővíthetők és alakíthatók. Egy minőségi salgó polc saroklemezekkel bárki létrehozhat egy masszív, tartós és praktikus polcrendszert, amelyen rengeteg dolgot el tud helyezni. Raktárak és tárolók üzemeltetőinek éppen ezért előszeretettel ajánljuk a salgó polcokat és polcrendszereket.

A polcrendszerek csavaros kivitelben érkeznek és minőségi salgó polc saroklemezekkel együtt különböző teherbírásnak megfelelő polcokat tartalmaznak, amelyek oly módon szerelhetők össze, ahogy a vásárlónak igénye van rá. Webáruházunkban ráadásul termékeink gyorsan és olcsón rendelhetők meg. Szeretettel várunk mindenkit!

Címkék: