A salgó polc terhelhetősége több, mint hinné!

Közzétéve: 2017. 2. 12 - 12:44

Amikor már egymásra halmozzuk a dolgokat garázsunkban, raktárunkban vagy tárolóhelyiségünkben, akkor elgondolkozunk azon, hogy mennyire hatékony is ez. Egy minőségi polcrendszerrel rengeteg helyet takarítanánk meg és sokkal több dolgot tudnánk eltárolni adott helyiségünkben. A megoldást tehát a salgó polcok jelentik ilyen esetekben. Könnyen összeszerelhető, bővíthető és strapabíró polcrendszerekről van szó, amelyek kiváló terhelhetőséggel is rendelkeznek. […]

Amikor már egymásra halmozzuk a dolgokat garázsunkban, raktárunkban vagy tárolóhelyiségünkben, akkor elgondolkozunk azon, hogy mennyire hatékony is ez. Egy minőségi polcrendszerrel rengeteg helyet takarítanánk meg és sokkal több dolgot tudnánk eltárolni adott helyiségünkben. A megoldást tehát a salgó polcok jelentik ilyen esetekben. Könnyen összeszerelhető, bővíthető és strapabíró polcrendszerekről van szó, amelyek kiváló terhelhetőséggel is rendelkeznek.

Cégünk már évtizedek óta forgalmazza a legjobb minőségű salgó polcokat, amelyek rengeteg vásárló életét könnyebbítették már meg.

A salgó polc terhelhetősége egészen egyedi 3100 kg keretenként és 130 kg – 200 kg polconként. Ez azt jelenti, hogy rengeteg mindent felhalmozhatunk egy rövidebb polcon mindenféle veszély nélkül. A salgó polcok teherbírását teszteljük és a megrendelőknek csak a teszten sikeresen szereplő polcokat juttatjuk el.

A salgó polc fő eleme egy kifejezetten anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil, melyet olcsón szerezhet be bárki, aki minőségi polcrendszert szeretne létrehozni. Az alapot ezután több polccal is el lehet látni és egészen sokszintű polcrendszert lehet létrehozni.

Miért jó a salgó polc? A legtöbb fapolc hátránya, hogy nem rendelkeznek elegendő teherbírással, ráadásul a faanyag viszonylag hamar tönkremegy. A salgó polc teherbírása sokkal kedvezőbb, ráadásul a fém konstrukció eleve ellenállóbb, mint a fa.

A Salgó polc korunk követelményeinek tökéletesen megfelelő állványrendszer, amelyet bárki összeállíthat otthon különösebb szakértelem nélkül. Tökéletes választás raktárakba, garázsokba, tárolókba!

Címkék: