A salgó polcrendszer használatának előnyei

Közzétéve: 2019. 5. 15 - 12:29

Háztartásokban, irodákban, raktárakban gyakran előfordul, hogy nincs elég hely a meglévő munkaeszközök, tárgyak tárolására, raktározására. Egy minőségi salgó polcrendszer ilyenkor jó szolgálatot tehet, mivel lehetővé teszi a dolgok rendszerezett tárolását, könnyebbé teszi a mindennapos tevékenységek elvégzését. Emellett értékes helyet szabadít fel a térben. A salgó polcrendszer különböző elemekből épül fel: oszlop, polc, talp és-saroklemez, polctartó […]

Háztartásokban, irodákban, raktárakban gyakran előfordul, hogy nincs elég hely a meglévő munkaeszközök, tárgyak tárolására, raktározására. Egy minőségi salgó polcrendszer ilyenkor jó szolgálatot tehet, mivel lehetővé teszi a dolgok rendszerezett tárolását, könnyebbé teszi a mindennapos tevékenységek elvégzését. Emellett értékes helyet szabadít fel a térben.

A salgó polcrendszer különböző elemekből épül fel: oszlop, polc, talp és-saroklemez, polctartó kapocs, csavarok. Ma már szinte bármilyen méretben és kivitelezésben elérhetőek az ilyen típusú polcrendszerek. Teherbírásuk változó, átlagosan 55 és 350 kg között mozog, így akár azok számára is érdemes lehet beszerezni, akik például munkagépeket vagy építkezéshez szükséges anyagokat szeretnének tárolni.

Könnyedén átalakítható, bővíthető, vagy szállítható, így egy esetleges költözés sem jelent különösebb problémát. A salgó polcrendszer másik nagy előnye, hogy összeszerelése nem kíván különösebb szaktudást, bárki által könnyedén összeállítható a használati utasítás követésével és egy csavarkulcs segítségével. A megfelelő rögzítést követően hosszú évekig bírja a terhelést. Vannak olyan típusok, melynek összerakása csavarozást sem igényel, ezzel még könnyebbé és gyorsabbá teszi a folyamatot.

Ma már sok ilyen terméket árusító cég vállalja, hogy leveszi a salgó polcrendszer összeállításával kapcsolatos terheket a vásárlók válláról, így igény esetén érdemes lehet felvenni velük a kapcsolatot, ezzel időt és energiát spórolva.

Címkék: