Szakszerű tárolás rozsdamentes polcokkal

Közzétéve: 2019. 6. 5 - 11:30

A rozsdamentes polc használata biztosítja a biztonságos és szakszerű tárolást, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a készletforgás kielégítő legyen. A raktárhelyiségekbe kerülő termékekkel nagyon körültekintően kell bánni, ugyanis sok esetben elég egy rossz mozdulat vagy egy ballépés, és máris megvan a baj. Ha az egyik állvány nem elég masszív, és valamilyen külső erő hatására véletlenül szétesik, […]

A rozsdamentes polc használata biztosítja a biztonságos és szakszerű tárolást, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a készletforgás kielégítő legyen.

A raktárhelyiségekbe kerülő termékekkel nagyon körültekintően kell bánni, ugyanis sok esetben elég egy rossz mozdulat vagy egy ballépés, és máris megvan a baj. Ha az egyik állvány nem elég masszív, és valamilyen külső erő hatására véletlenül szétesik, akkor könnyen előfordulhat, hogy az egész polcrendszer eldől, mint a kártyavár. Ez jelentős bevételkiesést eredményez a cégnek, hiszen a sérült, megrongálódott termékeket már csak csökkentett áron tudja eladni, emellett pedig a kárt is rendbe kell hoznia.

Webáruházunkban nagyon sokféle elem megtalálható, melyek lehetővé teszik, hogy mindenki azokat a modelleket szerezze be, amik lehetővé teszik az igényeknek megfelelő tárolást.

A rozsdamentes polcok remek választásnak bizonyulnak, hiszen a professzionális tervezésnek köszönhetően ezek az elemek garantáltan nem mennek tönkre. Nem kell tartani attól, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva a rögzítő csavarok kilazulnak, a polcok pedig összecsuklanak vagy pedig egymásnak dőlnek ezzel elindítva a végzetes lavinát.

A megfelelő tárolórendszer kialakítása minden esetben prioritást élvez, függetlenül attól, hogy milyen jellegű tárgyak elhelyezését kell megoldani. Legyen szó élelmiszerekről, bútorokról, műszaki cikkekről, alkatrészekről, karosszéria elemekről vagy egyéb sajátos áruról, a gondosan egymás mellé helyezett rozsdamentes polcok tökéletes megoldást kínálnak.

Címkék: ,