RAKLAPOS ÁLLVÁNY

Raklapos állvány többféle típusban

Elsősorban nagy mennyiségű, raklapos áruk tárolására alkalmasak azok a típusok, amelyek között egyedi elrendezéssel rendelkező változatok kapnak helyet:

  • raklapos DRIVE-IN állvány segítségével maximalizálható a helykihasználás,
  • míg a soros raklapos állvány igény szerinti magasságban használható raklapos áruk tárolására, a terhelhetőség pedig a magasság függvényeként kerül meghatározásra.
  • a hagyományos soros megoldásnál 60%-ka kevesebb helyet igényelnek a görgős raklapos állványok, melyeket a szakemberek kifejezetten a gyors forgási sebességű áruk tárolására javasolnak.
  • az automatikus készletmozgást biztosító lehetőség mellett létezik az úgynevezett szűkfolyosós raklapos állvány is, amely maximális hozzáférhetőséget biztosít minden rakományhoz, és helykihasználása is optimális, gyakorlatilag bármilyen raklapos áru számára alkalmas.
  • az önhordó raklapos állvány, az építési költségek optimalizálását kínálják. Építésénél elsősorban a szűkfolyosós kialakítás a költséghatékonyabb kivitel. Azonos építőipari, tetőszerkezeti és burkolási költségek mellett egy kisebb költség ráfordításával jelentősen növelhető a raktár kapacitása, csökkentve ezzel a kivitelezés fajlagos költségeit.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, tanácsadást: info@raktech.hu

Felmerülő kérdés esetén hívhat is minket: +36 (1) 700 40 26

Raklapos állvány:  az egyik legelterjedtebb állványrendszer. Minden olyan termék tárolására alkalmas, melyet raklapokon helyeztek el.  A tárolni kívánt raklapok kialakítástól függetlenül (EUR, egyutas, gitterbox, műanyag raklapok, stb.) alkalmazhatók. Minden raklap egyedileg hozzáférhető. A raklapos állványrendszert sokféleképpen alakíthatjuk ki. A raktár méretei és a tárolandó rakományok formája a tervezési irányadók.
A raklapos állványok méretezés és tervezés után szilárdsági és esztétikai szempontból is eleget tesznek a kívánt raktározási feladatoknak, elvárásoknak.
Raklapos állványaink megfelelő választ nyújtanak, korunk felmerülő logisztikai kérdéseire.
A raklapos állványsorok lehetnek: dupla és szimpla kialakításúak. Ezeket variálva használhatjuk ki a raktártér kapacitását.

vissza