Galériás polcrendszer

Galériás polcrendszer a több szintes acélszerkezetű rendszerek, melyek struktúrája lehet raklapos, könnyebb termékek esetén kézi polcos kialakítású.

Galériás polcrendszer: – a polcrendszer tároló és tartó elemei a járószintet is egyaránt hordozzák. Tervezésük esetén, figyelembe kell venni a tárolószintek terhelhetőségét is. Galériás állványrendszerek alkalmasak nagy mennyiségű termékek tárolására több szinten, kis alapterületen, megfelelő belmagasság esetén.

Salgó polc galériáink lehetnek egy illetve, több járószinttel épített rendszerek.
A salgó polcból felszerelt galériás rendszerek a klasszikus, kézi salgó polc polcrendszer és galéria ötvözése. A salgó polc galériákat kiegészíthetjük raklapfeladó szerkezetekkel.
A galériás polcrendszereink (főelemeit: oszlopok, keretek, polcok) raktárkészletről igény szerint, szinte azonnal szállítjuk és a helyszínen szereljük fel.

Szerkezeti felépítésük: – lehet raklapos, könnyű polcos, illetve egyedi acélszerkezetű. Az acél tartószerkezetre szerelt járófelület lehet: profilozott acél járórács, MDF faforgácslap járófelület. A járófelületet minden esetben az Ügyfél igényeinek megfelelően választjuk meg.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, tanácsadást:             info@raktech.hu

Felmerülő kérdés esetén hívhat is minket:                              +36 (1) 700 40 26

Raklapfeladó: – a járószint erősített területe, raklapok felhelyezésére alkalmas terület, melyet akár targoncával is kiszolgálhatunk. Igény esetén, a galériás állványzat és az acél szerkezetű pódiumrendszerek mellé elektromos felvonó is tervezhető, rendelhető, telepíthető. Az általunk forgalmazott salgó polcból épített galériás állványrendszer az egyik leghatékonyabb polcrendszer. Egyik feltétele a csavaros és csavarmentes galériás polcrendszer telepítésnek, hogy megfelelő belmagasságú helység álljon rendelkezésre.

Tervezéshez szükséges adatok: – polconkénti teherbírási igények, rakományok tömege, mérete, a tárolásra szánt rakományok felpakolása az adott szintekre, és a beépítésre szánt terület méretei.

Itt megtekintheti polcos a galériáktól eltérő szerkezetű, PÓDIUMRENDSZEREK-et:

                         Pódiumrendszer 5     Pódiumrendszer

 

vissza