Önhordó raklapos állvány

Az önhordó raklapos állvány alapja a soros rakodólapos állványrendszer, vagy a szükfolyosós raklapos állvány fő elemei az állványkeretek és a raklaptartó gerendák. Ezeknek a szerkezeti elemeknek egyedi méretezését követően néhány egyedileg gyártott kiegészítő elem beszerelésével alakítható ki önhordó raklapos állványrendszer.

Ajánljuk: – az önhordó raklapos állványrendszer minden olyan helyen használható, ahol helyoptimalizált módon kívánunk raktárépületet és raktári állványzatot telepíteni. Az épületek magassága és szélessége igény szerint tervezhető. Az önhordó raklapos állvány megépítésével jelentős költségmegtakarítás érhető el. Nem szükséges a költséges raktárépület megépíteni.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, tanácsadást:  info@raktech.hu

Felmerülő kérdés esetén hívhat is minket:                  +36 (1) 700 40 26

Önhordó szerkezet: – az épület oldalfalait és a tetőt a raklapos állványzat tartja. A rendszerek szerelése a kapcsolódó szerkezet révén nagyon pontosan végezhető.
A felépített raklapos állvány, egységrakományok tárolására alkalmas. A szimpla és a dupla sorok felállított kereteit speciálisan kialakított előre összeszerelt tetőtartó keretekkel kötjük össze.

Az önhordó raktárak kialakítása is lehet normál, vagy szűkfolyosós. Normál kialakításnál a közlekedőfolyosó szélessége a használatban lévő targonca méreteinek függvényében változtatható, míg szűkfolyosós rendszernél a munkafolyosó mérete 1400-1500 mm-ig csökkenthető .

Költséghatékony megoldás: – az önhordó raklapos állvány építésénél elsősorban a szűkfolyosós kialakítás a költséghatékonyabb. Azonos építőipari, tetőszerkezeti és burkolási költségek mellett egy kisebb költség ráfordításával jelentősen növelhető a raktár kapacitása, csökkentve ezzel a kivitelezés fajlagos költségeit.

A magassági határokat az építési engedélyben rögzített adatok és az anyagmozgatási gépek költsége határozza meg. Felhasználóink közé tartozik mindenki, aki igényesen megépített költséghatékony eszközök igénybevételével hosszú távra tervezi raktárépületeit és azok berendezéseit.

vissza