Szűkfolyosós raklapos állvány

A szűkfolyosós raklapos állvány a hagyományos soros raklapos állvány alkatrészeiből épül fel. Állványkeretek és raklaptartó gerendák alkotják a rendszer fő elemeit. Tervezéskor az állványsorok közötti munkafolyosó jóval szűkebb a soros raklapos állványrendszernél alkalazott munka folyosóktól.

Szemelőtt tartva ezt, a kiválasztott targoncához méretezve, közelebb kerülnek egymáshoz a sorok, így kevesebb hasznos helyet veszítünk a munkafolyosók miatt, és a rakományokat nagyobb magasságban tárolhatjuk.

Az állványrendszerben lévő rakományok speciális szűkfolyosós targoncák alkalmazásával válnak kezelhetővé.

Raklapos állványainkat igény szerint festett ill. horganyzott kivitelben szállítjuk.

Jellemzők: – szűkfolyosós raklapos állvány tárolás jellemzői: a rendelkezésre álló terület maximális kihasználtsága, gyors hozzáférés minden rakományhoz és maximális sebesség komissiózáskor, közvetlenül az állványról.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, tanácsadást:  info@raktech.hu

Felmerülő kérdés esetén hívhat is minket:                  +36 (1) 700 40 26

Előnyök:

  • Maximális hozzáférhetőség minden rakományhoz.
  • Szinte 100%-os helykihasználás.
  • 10 méter fölötti rendszer magasság is biztosítható.

 A szűkfolyosós raklapos állvány fő előnye, hogy jól kombinálható a gyors és közvetlen hozzáférés a rendelkezésre állóhely, a lehető legjobb kihasználásával. Ez a megoldás a raktározás területén szinte mindenhol alkalmazható, ahol nagymennyiségű raklapos árú eltárolására van szükséges. Az állványrendszer struktúrájának köszönhetően, a tárolószintek kis ráfordítással áthelyezhetők. Alkalmazkodva az épen aktuális rakománymagasságokhoz.

Szűkfolyosós raklapos állvány részei:

  1. raklapos állvány keret: –  keretek műszaki tényezői: a magasság, mélység és a teherbírás.
  2. raklaptartó gerendák: – gerendák használhatóságát 3 fő paraméter határozza meg: hosszúság, teherbírás, gerenda test (szelvény) magassága.
  3.  targonca megvezetés: – lehet indukciós, vagy vezető sínes. Vezetősín alkalmazásakor figyelni kell a sín magasságára, hogy a raklapos terméket akadálymentesen lehessen be-, és kitárolni a szükfolyosós raklapos állványból.
vissza