Salgó oszlop, salgó profil, salgó láb

Salgó oszlop, salgó profil, salgó láb

Salgó oszlopok magasságának méretválasztéka a következő:

26R (raszter) = 1.981 mm (2 méteres)
32R (raszter) =     2.438 mm (2,5 méteres)
40R (raszter) =  3.048 mm (3 méteres)
52R (raszter) =  3.962 mm (4 méteres)

1 raszter = 3 coll (1 coll= 25,4 mm) = 3 x 25,4 mm = 76,2 mm = 1R

Az oszlopok gyártása az angol méretezés szerint készülnek. Az oszlop magasságokat  fejezzük ki a raszterek számával.

Salgó oszlop, salgó profil, salgó láb felülete lehet horganyzott, vagy festett. A horganyzott kivitel minden esetben kedvezőbb árú.

Egy üzletben vagy raktárban bizony igen sok dolognak kell megtalálni a helyét. Sokaknak pedig elege van abból, hogy mindent a földre pakolnak és egymásra halmoznak. A salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak ebben az esetben. Salgó polcainkat, elemeinket, salgó polc lábainkat és egyéb termékeinket a vásárlók számára mindig elérhető áron biztosítjuk, így mindenki megtalálhatja, amit keres.

A nálunk vásárolható árukkal az érdeklődők kialakíthatnak egy olyan polcrendszert, amely rengeteg tárolóhelyet fog biztosítani raktárakban, üzletekben. Ha fémszerkezetű polcrendszerről beszélünk, akkor szinte mindig a már több évtizede jól bevált Salgó rendszerek jutnak sokak eszébe, ami talán nem is véletlen. Kiváló tervezés, strapabíró anyagok és hosszan tartó minőség.

A salgó polc lábak kiváló teherbírással rendelkeznek, így több szintes polcrendszert is könnyedén képesek hatékonyan megtámasztani.

A salgó polcok univerzális alkalmazhatóságuk tagadhatatlan, ezért érdemes kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket.

Webáruházunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki megtalálhassa azokat a salgó alkatrészeket, amelyekre szüksége van az ideális polcrendszer megvalósításához. Az egyes elemek sokfélesége biztosítja, hogy minden elképzelés kivitelezhető legyen salgó polcokkal. A salgó polc lábak és egyéb elemek kiválasztásakor egyedi jellegzetességeikre is ajánlatos figyelmet fordítani. Ez azért fontos, mert így mindenki saját igényeihez szabhatja majd a kész polcrendszert raktárában, üzletében. A polcrendszer szilárdságát csavaros kötések biztosítják, terhelhetősége pedig akár 250 kg is lehet szintenként.

vissza