Salgó polc

Nem volt még elég a régi, elhasználódott, ízléstelen polcokból, az irodában, otthon, a garázsban? A megoldást a salgó polc jelenti, amely már évtizedek óta biztosít hatékony módszert üzlethelyiségek, raktárak, irodák tárolóalkalmatosságaként. A salgó polc előnye, hogy strapabíró, megbízható és rendkívül sok hely spórolható meg használatával, hiszen nem kell többé a földön elhelyezni a tárolandó tárgyakat, ingóságokat.

Többszintes polcrendszer hozható létre a legjobb alkatrészekből, állványokból, polcokból, amely évtizedekig remek szolgálatot fog tenni ott, ahol szükség van rá.

A salgó polc, népszerűségének köszönhetően, ma már rengeteg különböző kivitelben is elérhető. Csavaros, csavarmentes, festett, horganyzott és még sok egyéb változat is ügyfeleink rendelkezésére áll. A különböző salgó elemekből ennek megfelelően nagy teherbírású és különféle alakzatú, önálló polcrendszerek hozhatók létre a mindenkori igénynek megfelelően különböző műhelyekbe, raktárhelyiségekbe, irodákba.

Cégünket első sorban azért hoztuk létre, hogy hatékony és megbízható tárolási megoldásokat biztosítsunk ügyfeleinknek. A modern salgó polcok ezt remekül tükrözik. Polcrendszereink mindegyike rendelkezik megfelelő Minőségi Tanúsítvánnyal. (ÉMI által tanúsított polcrendszer)

A salgó polcrendszer egyik fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű lemez alapanyagból készült polc, amely az alapját képezi a teljes rendszernek. Erre építkezve egy sokszintes, sok polcos salgó rendszer alakítható ki rendkívül jó áron raktárakban, garázsokban, műhelyekben és tulajdonképpen bárhol, ahol szükség lehet rá. Mindezt azzal az előnnyel, hogy egyáltalán nem kerül sokba, mégis időtálló és megbízható! A salgó polc ezáltal a jövő tárolóalkalmatossága.

vissza