PÓDIUMRENDSZER

Pódiumrendszernek nevezzük a méretezett acél oszlopokra, fő- és mellék gerendákra, kereszttartókra igény szerinti járófelületet helyezett járószinteket, emelvényeket. A Raktech Kft. által forgalmazott pódium és galéria rendszerek járószintjei 250-1200 kg/m2 terhelésig biztosítanak megoldásokat. A rendszer oszlopainak távolsága (fesztáv) elérheti a 8 métert is. Társaságunk egy galériákat és pódiumrendszereket tervező, gyártó és kivitelező cég képzett szakembereivel biztosítja az építés színvonalát, és a statikai megfelelőséget.

Érdemes tudni, hogy a legjobb galériás kialakítás nagyban függ a hely jellegétől és a felépítéstől. A legmegfelelőbb pódiumszerkezeti kialakítás esetén fontos a galériákra, pódiumokra vonatkozó szabványok szemelőtt tartása.

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést, tanácsadást: info@raktech.hu

  Felmerülő kérdés esetén hívhat is minket: +36 (1) 700 40 26

A statikai szempontokat a megfelelően tervezett galériának nemcsak állékonynak, hanem használhatónak, és esztétikusnak is kell lennie.

Polcos galériák és acél pódiumrendszerek tervezésének sokrétűsége miatt ajánlott a Raktech Kft. szakembereinek véleményét kérni egy-egy rendszer tervezése előtt. A galériás állványrendszer építést, a megfelelő anyagok kiválasztástól, az alkalmazott gyártási technológia figyelembe vételével, egy kézben tudjuk tartani.

A RAKTECH pódiumrendszerei a meglévő ipari területeken a terület bővítését, kapacitás bővítését teszik lehetővé.

Függőleges acél oszlopok és vízszintesen elhelyezkedő gerendák összeszerelésével érjük el a megfelelő tároló, vagy járószint teherbírását. A RAKTECH pódiumrendszer bármikor szétszerelhető, költöztethető és újból felépíthető rendszer.

Járószint variációk:

Lyukasztott, 50 mm magas rács

Nút-féderes 38 mm-es forgácslap

Lyukasztás nélküli acél járószint

A RAKTECH pódiumrendszer raktárakban, egy vagy több járószint kialakításához tervezzük. A lényeg, hogy nagy belmagasságú terek gazdaságos megosztására javasoljuk.

Keressen minket bizalommal, ha pódiumrendszer telepítésével szeretné növelni kapacitását:

+36 (1) 700 40 26

 Itt megtekintheti a pódiumrendszerektől eltérő GALÉRIÁS POLCRENDSZEREK-et:

vissza