Rólunk

Célunk, hogy megoldásainkkal segítsük Ügyfeleinket üzleti sikereik elérése érdekében. Felkészült csapatunkkal, szakmai és emberi hozzáállásunkkal olyan innovatív megoldásokat nyújtsunk Partnereinknek, melyek tartós logisztikai megoldást biztosítanak számukra.

Sokan nem tudják, milyen széles és sokszínű a termékválasztékunk. Mekkora hangsúlyt helyezünk a minőségre, rugalmasságra, partnerségre.

Korunk elvárásainak megfelelő raktári polcrendszerek választékát kínáljuk kis és nagyfelhasználók részére.

Garanciával tartozunk, gyártmányainkra és forgalmazott rendszereinkre. Folyamatosan teszünk azért, hogy ismereteink napra készek legyenek. A raktári polcrendszerek területén az épen aktuális trendnek megfelelően tudjuk Partnereink igényeit kiszolgálni. Tesszük mindezt úgy, hogy a költséghatékonyságot minden esetben szemelőtt tartjuk.

A RAKTECH Magyarország Kft. raktártechnikai megoldások mindegyike tökéletes választ nyújt Ügyfelei részéről felmerülő kérdésekre.

Partnereink olyan magánszemélyek, illetve kis-, és nagyvállalatok, akik elkötelezettek a fenntartható fejlődés iránt. Ügyfeleinkkel közösen azonosítjuk azokat a kihívásokat, melyekre a válaszul adott testre szabott megoldásaink mérhető eredményt hoznak számukra.

vissza