Termékek

 • Salgó polc

  A salgó polc néven ismert polcrendszerünk kompatibilis, a piacon lévő, más néven kapható, de megegyező perforációval készült csavarkötésű polcos állványokkal. Salgó polc állványainkat, különböző teherbírásnak megfelelő polcokkal kínáljuk. A salgó polc állékonyságát saroklemezek beszerzésével érjük el, amelyeket hosszanti és keresztirányban lehet és egyben szükséges a rendszerben elhelyezni. Ajánljuk: azoknak az Ügyfeleinknek, aki már meglévő salgó polccal szeretnék bővíteni, illetve háztartásoktól az irattárakig, valamint a galériás raktárak felhasználóinak.

  bővebben

 • Salgó polc csavarmentes

  A salgó polc fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil, melyet raktárkészletről igény esetén, azonnal tudunk szállítani. Az oszlop egy speciálisan hengerelt lábprofil.A salgó polc csavarmentes kivitelben, korunk követelményeinek tökéletesen megfelelő innovatív állványrendszer, mely tökéletes válasz ad a raktártechnika területén felmerülő kérdésekre. Ajánljuk: irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattáraknak, könyvtáraknak, stb. Az állványstabilitást a polc hosszúsági merevítőkkel érjük el. Galériás rendszereknél a merevítések, feszítőkeresztekkel lehet fokozni. A polcszintek átszerelését gyorsan csavarozás nélkül tehetjük. Az állványkeretek magassága és szélessége Ügyfeleink kérésére szabadon tervezhető. A magassági korlátot kizárólag a helyiségek kialakítása határozza meg!

  bővebben

 • Salgó polc festett csavarmentes

  Salgó polc festett csavarmentes elsősorban ott ajánljuk, ahol a hagyományos salgó polc helyett elegánsabb, korszerűbb festett polcrendszert szeretnénk telepíteni. Salgó polc festett, csavarmentes egyes-, és ikermezős állványsorokat építhetünk, tetszőleges mezőszámmal. Az állványszerkezet összeszerelése különleges szakértelmet nem igényel. A festett csavarmentes polcrendszer kiválóan alkalmas irattárak, üzleti tárolók berendezésére, és egyéb célokra is. A salgó polc fő elemei a nagy méretpontossággal gyártott újszerű profil. Speciális polctartó klipszek biztosítják az állványmezők állékonyságát. Az állványok polconkénti terhelhetősége megoszló terhelés mellett, a polcok méretétől függően 50-510 kg/polc. A polconkénti teherbírás függ a polcokban elhelyezett merevítő bordáktól.

  bővebben

 • Raklapos állvány

  Elsősorban nagy mennyiségű, raklapos áruk tárolására alkalmasak azok a típusok, amelyek között egyedi elrendezéssel rendelkező változatok kapnak helyet. A bejárható raklapos állvány segítségével maximalizálható a helykihasználás, míg a soros raklapos állvány igény szerinti magasságban használható raklapos áruk tárolására, a terhelhetőség pedig a magasság függvényeként kerül meghatározásra. A hagyományos soros megoldásnál 60%-ka kevesebb helyet igényelnek a görgős raklapos állványok, melyeket a szakemberek kifejezetten a gyors forgási sebességű áruk tárolására javasolnak.

  bővebben

 • Gördíthető állvány

  Nagy mennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére szolgál. Ezeknek a termékeknek az eltárolása során, amennyiben szinte tömbösen szeretnénk kihasználni a rendelkezésre álló területet a legmegfelelőbb megoldás a gördíthető állványrendszer. A gördíthető polcos állványrendszer elemei, a nagy teherbírású alvázak, és a mozgatni kívánt polcos állványrendszer. A gördíthető állványrendszer tervezéskor az első szempont, a telepítendő terület födémterhelhetősége. Kisebb problémával nézünk szembe, ha Ügyfeleink a földszinten, vagy a pincében szeretnék gördíthető állványrendszer igényüket megvalósíttatni. Új épületek tervezésénél érdemes figyelembe venni a gördíthető állványrendszerek kialakításából származó födémterheléseket.

  bővebben

 • Karos állvány

  A karos állvány elsősorban nagy hosszúságú, szálanyagok és tábla lemezek biztonságos tárolására alkalmasak. A termékek több szinten történő tárolása biztosítja a sérülésmentes elhelyezést, a könnyű hozzáférést és az optimális helykihasználást. A karos állvány oszlopait és a tartó karokat, hidegen hengerelt kiváló minőségű acélból készítik. A karos állvány tervezését, gyártását és helyszíni kivitelezését Ügyfeleinkkel történő részletes egyeztetés alapján végezzük. Karos állványrendszereinket minden esetben egyedi rendszerként szükséges kezelni. Karok állíthatósága az oszlopokon 76 mm-enkét, csavarmentesen történik. Bármikor tetszés szerint átszerelhető! A karok hosszúsága: 300 mm-től, 2500 mm-ig gyárthatók, 100 mm-es lépésekkel.

  bővebben

 • Galériás polcrendszer

  Galériás polcrendszer: - a polcrendszer tároló és tartó elemei a járószintet is egyaránt hordozzák. Tervezésük esetén, figyelembe kell venni a tárolószintek terhelhetőségét is. Galériás állványrendszerek alkalmasak nagy mennyiségű termékek tárolására több szinten, kis alapterületen, megfelelő belmagasság esetén.Salgó polc galériáink lehetnek egy illetve, több járószinttel épített rendszerek. A salgó polcból felszerelt galériás rendszerek a klasszikus, kézi salgó polc polcrendszer és galéria ötvözése. A salgó polc galériákat kiegészíthetjük raklapfeladó szerkezetekkel. A galériás polcrendszereink (főelemeit: oszlopok, keretek, polcok) raktárkészletről igény szerint, szinte azonnal szállítjuk és a helyszínen szereljük fel.

  bővebben

 • Pódiumrendszer

  Pódiumrendszernek nevezzük a méretezett acél oszlopokra, fő- és mellék gerendákra, kereszttartókra igény szerinti járófelületet helyezett járószinteket, emelvényeket. A Raktech Kft. által forgalmazott pódium és galéria rendszerek járószintjei 250-1200 kg/m2 terhelésig biztosítanak megoldásokat. A rendszer oszlopainak távolsága (fesztáv) elérheti a 8 métert is. Társaságunk egy galériákat és pódiumrendszereket tervező, gyártó és kivitelező cég képzett szakembereivel biztosítja az építés színvonalát, és a statikai megfelelőséget. Érdemes tudni, hogy a legjobb galériás kialakítás nagyban függ a hely jellegétől és a felépítéstől. A legmegfelelőbb pódiumszerkezeti kialakítás esetén fontos a galériákra, pódiumokra vonatkozó szabványok szemelőtt tartása.

  bővebben

 • Raktári kiegészítők

  Raktári kiegészítők alkalmazásával fordíthatunk nagyobb figyelmet a megépített raktári állványrendszerek védelmére. A targoncákkal való munkavégzés során elkerülhetetlen az állványoszlopok kisebb, nagyobb sérülése. Ügyfeleink raktáraiban telepített polc és állványrendszerek oszlopainak sérülését a lehetőségeknek megfelelően a legkisebb kockázatra kell csökkenteni. Az általunk gyártott és forgalmazott oszlopvédők igény szerinti méretben rendelhetők. Oszlop- és keretvédőinket, minden esetben az aktuális […]

  bővebben

vissza