Szolgáltatások

felmeres

Helyszíni felmérés

Ha az elhatározás megszületett, hogy raktári polcrendszert, salgó polcot szeretnének rendelni raktárunkba, irattárunkba, pincénkbe garázsunkba, akkor van lehetőség a tervezett állványrendszerre díjmentes helyszíni felmérését kérni. Ebben az esetben kollégánk, egy előre egyeztetett megfelelő időpontban felkeresi Önöket. Segítséget nyújt, a szükséges méretű állványzat kiválasztásában. Felméri a rendelkezésre álló területet és tájékoztatja Önöket, a lehetőségekről. Raktártechnikai berendezések palettája nagyon széles. Helyszínen a következőket érdemes egyeztetni: tervezett állványrendszer, salgó polc magassága, mélysége, szélessége, polcszintek száma, elvárt salgó polc teherbírása. Raktártechnikai berendezések beszerzését megelőző helyszíni felmérés szolgáltatásunkat, díjmentesen végezzük!

Küldjön üzenetet, vagy hívjon minket a +36 (1) 700 40 06-os telefonszámon, ha bármilyen raktártechnikai állványrendszer beszerzését tervezi.

Helyszín felmérése után, elkészítjük Önnek a korábban egyeztetett állványrendszerre vonatkozó ajánlatot. Ha például: – bizonytalan a salgó polc kivitelében, hogy csavaros vagy csavarmentes salgó polc a megfelelő, akkor mindkét polcrendszerre készítünk a díjmentes felmérés alapján ajánlatot.

tervezes

Tervezés, gyártás

A salgó polc optimális tervezésével növelhető az Önök hatékonysága. A rendszer növekedésével, a tárolási feladatok is egyenesen arányosan növekedni fognak.

Személyes egyeztetés után a legmegfelelőbb megoldást fogjuk Önöknek ajánlani. Lehet az a legegyszerűbb salgó polc, vagy irattári salgó polc, vagy esetleg bonyolultabb salgó polc galéria, esetleg gördíthető salgó polcrendszer. Díjmentes helyszíni felméréstől függetlenül mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a leghatékonyabb megoldást nyújtsuk át az Önök rendelkezésére.

Salgó polc tervezése, méretezésekor figyelembe kell venni, a polcok gyártási méreteit: -salgó polc mélységét, szélességét, teherbírását, korábban egyeztetett felületi kialakítását (festett, vagy horganyzott kivitel).

A salgó oszlopok magasságát érdemes előre egyeztetni a beépítendő helység belmagassága szerint. Ha szükséges, van lehetőség a salgó polc lábak méretre vágására, akkor abban is tudunk segíteni. Szakembereink az Önnek legmegfelelőbbet fogják ajánlani.

Tervezésekor fontos, hogy a legkedvezőbb salgó polc árakkal számoljunk. Szem előtt tartva bekerülési költségek minimalizálását. Salgó polc tervezés szolgáltatásunkat díjmentesen végezzük Önnek.

szallitas

Házhoz szállítás

A megrendelt termékeket szállítóink országosan házhoz szállítja Önnek. Ebben az esetben a megrendelt fémpolc elemek várható szállításáról ajánlatainkban feltüntetett időn belül szállítjuk házhoz. A szállítás díja, függ a megrendelt polcrendszer elemek mennyiségétől, tömegétől (kg) és az Ön által meghatározott szállítási cím földrajzi elhelyezkedésétől. Házhoz szállítási díjainkról, kérdezze kollégáinkat: ajánlatkérés házhoz szállításra. Rendelés után, van lehetőség személyes átvételre is. Ebben az esetben raktárunkból Ön is elszállíthatja a korábban megrendelt salgó polc elemeket. Személyes átvétel esetén, raktárunk címe: 1139 Budapest, Frangepán utca 9.

felszereles

Helyszíni szerelése

Társaságunk vállalja új, vagy meglévő raktári berendezések helyszíni szerelését. Kiválasztjuk az Önnek megfelelő időpontot a polcrendszer elemek szállítására és szerelésére vonatkozóan. A raktári állványrendszerek szerelését országosan végezzük. Amennyiben meglévő fém állványzatát szeretné: átalakítatni, költöztetni, bővíteni, szakszerűen lebontani és újra felfeleltetni, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

vissza